Schapenvachten te koop

Schapenvachten te koop

 

Schapenvachten te koop vanaf € 55 per stuk te Elst (U).

  • Op zoek naar schapenvacht?
  • Kom snuffelen in onze schapenschuur
  • Schitterende schapenvachten te koop te Elst (U) Rhenen
  • Schoolweg 82, 3921CG. Altijd eerst bellen voor afspraak

Al onze schapenvachten komen van eigen vee. Wij staan op de markt met vers vlees en slachten zelf. Alle vachten sparen wij op en worden door de familie bewerkt. Wij hebben mooie dikke schapenvachten, goedkope schapenvachten in alle kleuren van allerlei rassen Overtuig u zelf en kom gerust kijken. U moet schapenvachten altijd voelen, zien en ruiken. Combineer de vachten met elkaar en neem de tijd om het mooiste schapenvacht te kopen. Altijd eerst bellen met Cathy: 06-45754325.

Schoolweg 82, 3921CG Elst (U) gemeente Rhenen.

Wij verzenden geen vachten.

Een schapenvacht is puur natuur en er is geen een vacht hetzelfde. Ook als wij foto’s maken dan kunnen vachten er voor 50% anders uit zien qua kleur en dikte. In het verleden kregen wij 20% van de vachten terug omdat de kleur een afwijking had met de foto, de dikte was niet goed of hij was korter van haar dan op de foto. Ook is het zo dat de mensen toch steeds meer de schapenvellen willen zien en voelen.  Dat is de reden dat wij geen schapenvachten meer verzenden.

Schapenvachten te koop zie onze voorraad

Wij hebben echt schitterende goedkope schapenvachten te koop  v.a. € 55 per stuk welke een fantastische gloed hebben. Maak altijd een afspraak als u de vachten wil komen bezichtigen. Daar wij ook op de markt staan met vlees en vachten is het wel belangrijk dat u van te voren afspreekt om teleurstellingen te voorkomen. Bel Cathy 06-45754325 voor afspraak.

Meest verkochte vachten zijn de Moeflon schapenvachten, Texelse schapenvachten, en een mix van de vachten op foto 1. Onze foto’s zijn een momentopname en kunnen dus per dag wijzigen. Regelmatig komen er schapenvachten bij en dagelijks worden ze verkocht. Het reserveren van vachten is niet meer mogelijk daar 50% niet wordt afgehaald. Schapenvachten te koop via uw marktslager zijn schapenvachten die met zorg geleverd worden. Het verse vlees ligt in de toonbank en de schapenvachten worden ook verwerkt tot een mooi product. Cathy van de Straat zal zorgen voor mooie kwaliteit schapenvachten en vers vlees.

Veluwse Schapenvachten te koop bruin grijs

Schitterende schapenvachten grijs bruin, was de mode van 2015.

Huidige mode schapenvachten

Het ouderwetse meer kleuren vachten en de Texelse schapenvachten wit zijn echt 2017 2018. Uiteraard bepalen klanten de mode. Kom snel kijken en maak een afspraak. Zoveel vellen schapenvachten. Even afspraak maken i.v.m. de markt. Zie ook waar u ons kan vinden op de markt. 

Kom schapenvachten kopen in Elst (U)

Kom snel schapenvachten kopen in Elst (U) gemeente Rhenen, Schoolweg 82. Bel met Cathy: 06-45754325

Elst (U) ligt in de driehoek Veenendaal Wijk bij Duurstede Wageningen. Wij ontvangen wekelijks mensen uit geheel Europa van woning boulevard tot consumenten. Let op, kom gerust kijken in onze schapenschuur naar de mooie vachten maar wel op afspraak.

Welkom bij Schapenvachten te koop Elst (U)